STIGAO U MADRID: Sin bivšeg fudbalera Partizana u Atletiku!

Milinko Pantić, Ivan Šaponjić, Mateja Kežman, Jovan Stanković, Vladimir Jugović, Zoran Njeguš, Rade Bogdanović, Veljko Paunović, Vladan Lukić i Aleksandar Aranđelović.

Sve su to srpski fudbaleri, njih 11 ukupno koji su nosili dres Atletiko Madrida, a ne treba zaboraviti i legendarnog Radomira Antića, osvajača duple krune u Španiji sa „jorgandžijama“, kao trener, u sezoni 1995/1996.

Velikan sa stadiona Vanda Metropolitano danas je angažovao novog našeg igrača, a u pitanju je Ivan Vasiljević (17), sin bivšeg asa Partizana Petra (51).


Ivan je potpisao ugovor na četiri godine sa crveno-belima, a njegov otac je u crno-belom dresu od 1989. do 1994. godine odigrao 102 utakmice i postigao šest golova.

Mlađi Vasiljević će za početak igrati za juniore Atletika, koje trenira Fernando Tores, a došao je iz Rajo Majadahonde.

– Često sam slušao priče o neizbrisivom tragu svog oca u Partizanu i posebno golu koji je postigao u finalnoj utakmici Kupa protiv “večitog rivala”. Kasnije je svoju karijeru kao trenera gradio na prostoru Španije, pre svega u Osasuni. Iako sam imao otvoren poziv od strane kluba iz Pamplone, želeo sam da gradim svoj autentični fudbalski put. Jeste možda trnovitija staza , ali je autentično moja sa ličnim sadržajem isključivo zasnovana na prikazu na fudbalskom terenu. Upravo izdanja na poziciji centralnog levog štopera su me preporučila madridskom Atletiku, učinivši mi posebnu čast, ali i obavezu da dam svoj pun doprinos i potpunom posvećenošću napravim neke nove iskorake u karijeri – prve su impresije Ivana Vasiljevića po dolasku u klub sa stadiona Vanda Metropolitano.

 


Be the first to comment on "STIGAO U MADRID: Sin bivšeg fudbalera Partizana u Atletiku!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*