BORAC SVE JAČI: Lalat doveo bivšeg fudbalera Partizana!

Bivši fudbaler Partizana Goran Zakarić se vratio u Borac iz Banja Luke posle polusezone provedene u Saudijskoj Arabiji, a novi ugovor potpisan je na godinu dana.

U svom prvom mandatu, u crveno plavom dresu, bio je jedan od najboljih igrača šampionske generacije kluba, a u Platonovu ulicu vraća se sa željom da sa saigračima još jednom pozlati igre na terenu.

Sada će sarađivati sa Nenadom Lalatovićem, koji želi trofej šampiona države, što je više puta isticao, a uprava čini da mu obezbedi bolje i kvalitetnije fudbalere.


Zakarić je do sada u Premijer ligi, Kupu BiH i na evropskoj sceni, odigrao 63 utakmice u Borčevom dresu, uz učinak od 16 postignutih golova i 20 asistencija.

– Drago nam je što smo se dogovorili sa Goranom da se vrati u naš klub u kojem je tokom svog prvog boravka dao veliki doprinos svim našim uspjesima. Lako smo se dogovorili i ugovor je potpisan na obostrano zadovoljstvo. On je pokazao veliku želju da ponovo obuče dres FK Borac, a igrač takvog kalibra je uvijek dobrodošao u ekipu. Mi i sa ovim transferom nastavljamo da stvaramo ekipu koja će jurišati na oba trofeja u domaćem šampionatu. Pored toga, cilj nam je da se predstavimo na najbolji način u Evropi i pokušamo doći što dalje u Ligi konferencija“, ističe Bogoljub Zeljković potpredsjednik FK Borac.

 


Be the first to comment on "BORAC SVE JAČI: Lalat doveo bivšeg fudbalera Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*