EGZODUS: Partizan ostao bez osmorice fudbalera!

FOTO: FK Partizan

Veliki rezovi u Partizanu bili su neophodni, a ni dolazak Ilije Stolice nije mogao da utiče da ostanu pojedini prvotimci koje je želeo u svom timu.

Novi trener je, pre svih, želeo da zadrži kapitena Lazara Markovića, ali su ljudi iz kluba odlučili da krilnom napadaču ponude upola manju platu i status po kome bi imao ulogu rezerviste i podrške za mlađe igrače.

Marković je to odbio i napustiće Humsku kao slobodan igrač, a gleda ka Kataru odakle ima finansijski mnogo izdašniju ponudu, prenosi „Telegraf“.


sti slučaj je i sa Milošem Jojićem, s tim da je za njega odlučeno da ode iz razloga jer je probudio veliko nezadovoljstvo navijača u prolećnom delu prethodne sezone.

Našao se na meti navijača zbog nezalaganja i grešaka koje nisu pokazatelj kvaliteta bivšeg igrača Borusije Dortmund, Kelna i Bašakšehira.

Nemanja Miletić nije se našao na meti navijača, naprotiv, ali je iskazao želju da se oproba u inostranstvu i, uprkos želji Stolice, napustiće Humsku.

Ispisnicu su kao višak dobili Ivan Obradović, Rajko Brežančić i Bojan Ostojić koji se oprostio od kluba, a takođe će otići i Aleksandar Miljković.

Deo tima najverovatnije više neće biti ni Milan Smiljanić, kome je bilo ponuđeno da bude jedan od trenera, ali on sebe još uvek ne vidi kao trenera, već želi da nastavi igračku karijeru.

Jedini koji će dobiti novi ugovor i ostati u Partizanu jeste rezervni golman Milan Lukač, koji će potpisati na godinu dana.

 


Be the first to comment on "EGZODUS: Partizan ostao bez osmorice fudbalera!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*