EGZODUS SE NASTAVLJA: Napušta Zvezdu i odlazi u Italiju?

Dok se saga oko dolaska Miloša Teodosića u Crvenu zvezdu produžava, i stižu informacije da je „gotov posao“ sada pred kolapsom, čini se da se nastavlja trend odlazaka sa Malog Kalemegdana.

U dosadašnjem toku prelaznog roka Zvezdu su napustila čak šestorica košarkaša, a deluje da je sada i sedmi na putu!

 


Crnogorski košarkaš Nikola Ivanović mogao bi da se preseli u Brešu, pišu podgoričke „Vijesti“.

I Ivanoviću je, kao i velikom broju košarkaša crveno-belih, istekao ugovor ovog leta i najverovatnije neće biti obnovljen tako da kao slobodan agent može da traži sledeću destinaciju.

Poslednje informacije govore da bi to mogla da bude Italija u kojoj je Breša izrazila interesovanje za iskusnog plejmejkera.

Prethodno je Zvezda ostala bez dvojice igrača koji samo igraju na mestu organizatora igre, pošto je Luka Vildoza prešao u Panatinaikos, a Stefan Marković je završio karijeru, dok su se od navijača oprostili još i Ognjen Dobrić (Virtus), odnosno Hasan Martin, Džon Holand i Ben Bentil koji nisu dobili nove ugovore.

Tako je Crvenoj zvezdi na mestu plejmejkera ostao samo Fakundo Kampaco sa kojim pokušavaju da produže saradnju, dok upravo žele da angažuju i Miloša Teodosića.

 


Podsetimo, Ivanović je u Zvezdu došao 2021. godine i u svojoj drugoj sezoni na Malom Kalemegdanu je imao malu ulogu kod Duška Ivanovića.

Prethodno je igrao za Mornar, Budućnost u dva navrata, Megu, AEK i Orlandinu.

Be the first to comment on "EGZODUS SE NASTAVLJA: Napušta Zvezdu i odlazi u Italiju?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*