CRNO-BELI NE ODUSTAJU: Partizan razbio Napredak

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana savladali su Napredak na gostovanju u Kruševcu (0:3) u meču 34. kola Superlige Srbije.

Meč su obeležili povratnici u redove crno-belog kluba, koji su pristigli u Humsku zimus. Marko Jevtović je postigao prvi pogodak u drugom mandatu, dok je Ljubomir Fejsa napokon debitovao.

Ovom pobedom su se izabranici Aleksandra Stanojevića ponovo približili na dva boda zaostatka Crvenoj zvezdi, koja je ranije identičnim rezultatom slavila u Novom Sadu protiv Vojvodine.


Partizan je nakon slabog starta obe ekipe pogurao Rikardo kojem je nakon jednog od kornera lopta pala direktno na nogu, a napadač sa Zelenortskih ostrva takve prilike ne propušta i stiže do 25. ligaškog pogotka ove sezone.

Imali su crno-beli još nekoliko pokušaja, ali preslabo je sve to bilo za protivničkog golmana Nikolu Vasiljevića koji je u prethodnom susretu bio igrač meča i „otkinuo“ bodove koji bi mogli da budu presudni u borbi za titulu.

U nastavku je Marko Jevtović stigao do svog prvog pogotka po povratku kada je u 56. minutu iskoristio lošu procenu leta lopte defanzivaca Napretka.

Nismo dugo čekali, a stigao je i treći gol. Nikola Terzić je oduzeo loptu na desnom boku i probio sve do šesnaesterca Napretka kada je pokušao da proigra Rikarda.

Isprečio se Marjanović koji je trapavo zakačio loptu i prevario sopstvenog golmana.

Stekao se utisak da gledamo usporeni snimak u trenutku kada je Vasiljević jurio za loptom dok je ona ulazila, ali se mora priznati da je bio nemoćan.

 


Be the first to comment on "CRNO-BELI NE ODUSTAJU: Partizan razbio Napredak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*