LAKAZET DOBIO PORUKU: Idi u Partizan ako hoćeš Ligu šampiona!

partizan-young-boys-jong-bojs-europa-league-evrop-liga-grobari-fans
FOTO: Sportextra.net

Napadač Arsenala Aleksandr Lakazet napustiće „tobdžije“ na leto kada mu ističe ugovor, a sam igrač je najavio da pregovara sa zainteresovanim stranama.

U opticaju je i njegov bivši klub Lion iz kog je pre pet godina stigao u London, a Lakazet želi i povratak u Ligu šampiona koja mu nedostaje.

Njegove reči nisu našle na odobravanje sa svih strana, pa je tako bivši igrač Aston Vile i trenutno stručni konsultant Gabrijel Agbonlahor predložio Lakazetu da pređe u Partizan ukoliko mu toliko fali nastupanje u elitnom takmičenju.


“Bezobrazluk! Ako mu se igra Liga šampiona, jedino gde može da je igra su Partizan iz Beograda ili Panatinaikos. U nekom velikom klubu je sigurno neće igrati jer ne može ‘vola da ubode’. Uvreda je za Arsenal ta njegova smelost da u ovom trenutku priča o fudbalu u Ligi šampiona dok igra tako slabo. Mislim da bi trebalo da se izvini navijačima Arsenala. Da ume da postigne gol, možda bi igrao Ligu šampiona sa Arsenalom”, izjavio je Agbonlahor.

Lakazet je ove sezone postigao samo četiri pogotka u Premijer ligi i to će najverovatnije biti njegova prva u kojoj nije stigao do dvocifrenog učinka. Uz to ima i sedam asistencija.


Be the first to comment on "LAKAZET DOBIO PORUKU: Idi u Partizan ako hoćeš Ligu šampiona!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*