KATASTROFA ZA DEKIJA: Zvezda ŽESTOKO oslabljena na teškom gostovanju!

Nakon što je danas potvrđeno da Kristijano Pićini zbog povrede neće moći da putuje u Niš na utakmicu 29. kola protiv Radničkog, stigle su nove loše informacije po navijače Crvene zvezde.

Aktuelni šampion Srbije će na „Čairu“ biti i bez kapitena Milana Borjana.

Reprezentativac Kanade je sa svojom reprezentacijom izborio istorijski plasman na Svetsko prvenstvo, ali su ga kvalifikacione utakmice i dugo putovanje do Beograda iscrpele, pa će Borjan najverovatnije propustiti utakmicu protiv Radničkog iz Niša.


Na golu Crvene zvezde trebalo bi da stane Zoran Popović. Rezervni golman „crveno-belih“ poslednji put je branio još prošle polusezone, u meču 21. kola Super lige, kada je Zvezda pobedila TSC u Bačkoj Topoli rezultatom 3:2.

Izostanak Borjana biče veliki hendikep za ekipu Dejana Stankovića, posebno je delikatan trenutak u kojem će jedan od najboljih igrača odsustvovati, jer je utakmica protiv Radničkog jedna od najznačajnijih u borbi za odbranu titule prvaka.

Zvezda bi pobedom u Nišu stigla na korak do liderske pozicije u plej-ofu, prednosti domaćeg terena u „večitom derbiju“ i više utakmica na stadionu „Rajko Mitić“ do kraja sezone.

Utakmica Radnički Niš – Crvena zvezda igra se u subotu od 16.15 na „Čairu“.


Be the first to comment on "KATASTROFA ZA DEKIJA: Zvezda ŽESTOKO oslabljena na teškom gostovanju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*