HOĆE NJEGOVU GLAVU: Veljko Paunović na ŽESTOKOM udaru navijača Redinga! (FOTO)

Veljko Paunović prolazi kroz teške momente na klupi Redinga.

Reding je u subotu izgubio na svom terenu od Koventrija sa 3:2 i dodatno se približio ispadanju iz lige, a to je žestoko iznerviralo navijače kluba sa stadiona Madejski.

Po završetku utakmice pojedini navijači su uleteli na teren kako bi se obračunali sa srpskim stručnjakom, čiju su smenu tražili tokom većeg dela meča. Takođe, bio je istaknut i transparent „Pauno out“.

 


Paunović je, i pored svih napada, imao samo reči hvale za navijače.

– Zahvaljujemo na sjajnoj podršci, brojnosti, navijanju posebno u poslednjih pola sada kada smo imali igrača manje. Čitava godina je teška za klub, proteste neću da komentarišem. Ne smemo da se sažaljevamo, već da se pregrupišemo i krenemo napred – rekao je srpski stručnjak.

Podsetimo, Paunović je na klupu Redinga seo u avgustu 2020. godine. U prvoj sezoni tim kojem se predviđala borba za opstanak odveo je nadomak plasmana u plej-of za odlazak u Premijer ligu.

Ipak, ove sezone rezultati su katastrofalni, a čini se da je sve krenulo kako ne treba kada je Redingu oduzeto šest bodova jer je prekršio pravila finansijskog fer-pleja.

 


Be the first to comment on "HOĆE NJEGOVU GLAVU: Veljko Paunović na ŽESTOKOM udaru navijača Redinga! (FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*