TRIJUMF ZA ISTORIJU: Zvezda posle dve godine nanela prvi poraz ljutom rivalu!

delije-crvena-zvezda-fk

Rukometaši Crvene zvezde savladali su Vojvodinu sa 32:28 u derbiju sedmog kola ARKUS lige.

Šampion je pao! Vojvodina je poražena posle više od dve godine, a na kraj neverovatnom nizu ekipe Borisa Rojevića stala je Crvena zvezda u Beogradu – 32:28! 

Pravi rukometni praznik u Beogradu i najveće iznenađenje u ARKUS ligi posle dve godine i pobede Železničara nad Vojvodinom! Četa Žikice Milosavljevića je u Šumicama savladala novosadskog šampiona i upisala treći ovosezonski trijumf!


Imala je Zvezda i podršku svojih navijača u Šumicama, sve se poklopilo sa debijem Draška Nenadića na domaćem terenu i „žurka“ je bila garantovana. Atomski rukomet, 60 minuta paklene borbe i na kraju zaslužen trijumf crveno-belih.

Vodila je Vojvodina tokom većeg dela prvog poluvremena, ali je Marko Krsmančić uspeo da razmrda izabranike Žikice Milosavljevića. Imali su Novosađani prednost od dva gola pre odlaska na odmor, usledila je dobra reakcija Zvezde, te su domaći preko Atanasova i Nenadića poravnali.

U drugom poluvremenu ništa manje uzbuđenja. Vojvodina je povela sa dva razlike, Aleksa Kljajić je imao kontru za +3, ali je Janko Gemaljević zaustavio njegov šut. Bio je to odlučujući trenutak, budući da je usledila serija Zvezde na krilima Kikanovića i Matičića. 

Poveli su crveno-beli i čuvali prednost do kraja meča i tako naneli prvi poraz Vojvodini posle više od dve godine. 


Be the first to comment on "TRIJUMF ZA ISTORIJU: Zvezda posle dve godine nanela prvi poraz ljutom rivalu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*