GRME IZ HUMSKE: Nepravda u Sočiju!

grobari-partizan-skenderbeg-skenderbeu-pfc-navijaci-huligani-europa-league-Partizanovi stranci
FOTO: Sport Extra

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura prokomentarisao je utakmicu u Sočiju.

Crno-beli su protiv renomiranog rivala remizirali 1:1, a pitanje je koji bi rezultat bio da moldavski arbitri nisu dosudili nepostojeći penal za Soči.

„Pre svega bili su jako teški uslovi za igru, što nije moglo da se vidi na malim ekranima. Vlaga je bila neverovatna. Ako je tako bilo na tribinama i klupama da nije moglo da se diše, zamislite kako je bilo ekipama na terenu“, rekao je Vazura za klupski sajt.


Vazura je čestitao fudbalerima Partizana.

„Svaka čast što su sve izdržali, pored evidentne nepravde za koju se, nadamo, da je bila slučajna. Bilo je, doduše, više nepravdi na ovoj utakmici, ali se zaista nadamo da se više neće ponavljati. Igrali smo dobru utakmicu, svaka čast momcima“, istakao je Vazura.

Prema njegovim rečima, za revanš meč koji se igra u Beogradu, ponovo će za publiku biti dozvoljeno 50 odsto kapaciteta stadiona, a on očekuje da i to bude ispunjeno.

Vazura je naveo da je jedno pojačanje trebalo da dodje u Partizan pre utakmica sa Sočijem, ali da nije došlo do realizacije transfera.

„Važno je znati da intenzivno tražimo, jer nažalost nismo doveli igrače koje smo planirali da dovedemo na početku prelaznog roka kojeg smo tada želeli. Zato sada hoćemo da dovedemo adekvatna pojačanja, a ne da dovedemo da bi neko rekao da smo doveli pojačanja“, istakao je Vazura.

 


Be the first to comment on "GRME IZ HUMSKE: Nepravda u Sočiju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*