DELIJE U TRANSU: Zvezda završila VELIKI potpis!

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, reprezentativac Srbije i dete kluba, Ognjen Dobrić produžio je ugovor sa crveno-belima do leta 2023. godine.

Prošao je sve mlađe selekcije KK Crvena zvezda u koju je stigao pre jedne decenije 2011. godine iz matičnog Mladenovca gde je napravio prve košarkaške korake.

Osvajao je srebrnu i bronzanu medalju sa mlađim selekcija Srbije (2013 i 2014 godine u Pragu na Kritu), a prvi profesionalni ugovor sa KK Crvena zvezda potpisao 2016. godine.


Već na kraju prve profesionalne sezone 2016-2017 osvojio je triplu krunu i titulu najkorisnijeg igrača Superlige.

Standardni član Crvene zvezde bio je i u narednim sezonama (osvojio je u sezonama nakon toga 2017-2018 i 2018-2019 još 1 titulu ABA lige, dve titule nacionalnog šampionata, Kup Radivoja Koraća i Superkup) a ponovo je zablistao u upravo završenoj sezoni 2020-2021 u kojoj je bio prevaga u finalnim utakmicama ABA i Superlige Srbije i bio važan šraf u velikim uspesima i titulama Crvene zvezde.

Ognjen Dobrić je imao nekoliko vrlo unosnih ponuda iz Evrope i regiona, zainteresovani su bili Barselona i Olimpijakos, ali je on odlučio da ostane na Malom Kalemegdanu.


Be the first to comment on "DELIJE U TRANSU: Zvezda završila VELIKI potpis!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*