MUKE ZA STANOJEVIĆA: Partizan ima OGROMNIH problema sa povredama!

Partizan se suočava sa velikim problemima na pripremama u slovenačkom Ptuju.

Crno-beli su od tri leva beka, ostali samo na Slobodanu Uroševiću. Ivan Obradović se požalio na povredu prednje lože tokom meča sa Murom. Činilo se da je povreda lakše prirode, ali iskusni defanzivac već sedam dana nije u ritmu.

Dodatni pregledi pokazali su da većeg ošećenja mišića prednje lože nema, međutim, Obradović i dalje oseća bol, pa niko u Partizanu, uključujući i samog igrača, ne želi da rizikuje.


Sa druge strane problema ima i Rajko Brežančić. On oseća bol u zadnoj loži, a njega čeka i snimanje koje će utvrditi stepen povrede. Zbog toga se Brežančić, baš kao i Obradović, neće naći u sastavu za nedeljni meč sa Krakovijom.

Crno-beli imaju problema i sa desnim bekovima, tačnije Aleksandrom Miljkovićem. I on se požalio na bol u loži, ali je u lakšem intenzitetu odradio trening sa ekipom.

Tu nije kra. Povređen je i najbolji fudbaler Partizana na ovim pripremema, Nemanja Jović. On nije trenirao u subotu, jer oseća bol u predelu meniskusa, pa će biti podvrgnut detaljnijim ispitivanjima.

Bibras Natho je protekli meč sa Koprom napustio već na samom startu, zbog udarca koji je dobio. Iako povreda rebra nije teže prirode, izraelski majstor radi po posebnom programu, odvojen od ekipe, pa ni na njega Stanojević neće moći da računa u duelu sa Krakovijom.

Što se tiče napada, Marko Milovanović je trenirao po specijalnom režimu zbog bola u butnom mišiću, dok je Rikardo tek u sredu odradio prvi trening sa timom, i on će laganim tempom biti uvođen u ritam.


Be the first to comment on "MUKE ZA STANOJEVIĆA: Partizan ima OGROMNIH problema sa povredama!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*