GROBARI SU OVO ČEKALI: Obradović PRVI put javno o povratku u Partizan!

Željko Obradović se poslednjih nedelja dovodio u vezu sa Partizanom, a sada je o tome prvu put i javno govorio.

Partizan je u potrazi za trenerom, a po košarkaškim kuloarima i krugovima priča se da bi to mogao da bude najtrofejniji čovek u Evropi, Željko Obradović.

On ne krije svoju ljubav prema Partizanu, ali…


– Pojavljuju se informacije raznorazne, nema nikakve dileme da je Partizan klub koji ja obožavam i koji volim. Tu sam počeo i proveo igračke godine najlepše. Ljudi će pričati i uvek će postavljati priču. Odluku gde ću raditi ću doneti krajem ovog meseca u dogovoru sa porodicom i sa ljudima čije mi je mišljenje važno. To je sve što mogu da kažem – rekao je Obradović u gostovanju na N1.

PROČITAJTE JOŠ:  TROFEJ ZA ORLOVE: Razigrana Srbija PREGAZILA Grčku!

Željko napominje da nije pregovarao ni sa kim.

– Nikakve pregovore nisam vodio. Imam čoveka koji radi. On mi to predoči, pa se nalazimo sa ljudima iz tog kluba, ako je to nešto što me motiviše. Ako nema toga, ne želim ni da pričam, da ne oduzimam vreme. Nikada nisam radio to, neću ni sada. Brzo će kraj juna…

On je spreman za povratak trenerskom poslu, ali i dalje čeka ponude.

– Ideja je da se vratim, samo da vidimo da li će neko da se seti da postoji trener Željko Obradović. To se javilo kod mene u toku te sezone, desile su se neke privatne stvari koje su meni važne. Odmorio sam se, super se osećam, provodio sam vreme na način na koji volim. Trebalo bi to da bude povezano sa nekom motivacijom, bilo koji klub da je u pitanju. Ako niste motivisani, onda niste predani, ako niste predani i ne radite krvavo, onda nema želje i ne treba se upuštati.

PROČITAJTE JOŠ:  TROFEJ MU JE SREDNJE IME: Vujošević slavi ŠAMPIONSKU titulu!


Be the first to comment on "GROBARI SU OVO ČEKALI: Obradović PRVI put javno o povratku u Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*