CRNO-BELI U PROBLEMU: Partizan OSLABLJEN u večitom derbiju!

FOTO: FK Partizan

Fudbalere Partizana u utorak od 18:05 očekuje meč poslednjeg 38. kola Superlige Srbije protiv Mladosti u Lučanima.

Trener crno-belih Aleksandar Stanojević saopštio je dve loše vesti. Naime, na pitanje novinara da li će za finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde biti spremni Ivan Obradović i Sejduba Suma, Stanojević je rekao sledeće.

„Baš je teško pitanje. Uvek ste optimista, uvek gledate pozitivno, ali za sada teško, ali videćemo. Svaki dan je važan, rade terapije i videćemo koliko će biti spremni“, rekao je Stanojevič.

Što se tiče pozicije Lazara Markovića…

„Lazar je u mom prvom mandatu igrao iza špica, postigao je dosta golova i bio najtalentovaniji mladi igrač. Igrao je sjajno tada, tako da je to za mene njegova prava pozicija. Sa druge strane mi imamo situaciju gde nam je otišao Asano, Sumu koji je u povredama i Bajbeka kojeg ne koristimo dovoljno. Mi moramo da rotiramo i stavljamo neke igrače na pozicije koje nisu njihove prirodne. Markec je igrao prošlu utakmicu kao centralni špic, iako je jasno da to nije njegova pozicija. Holender već duže vreme igra centralnog špica, iako je njegova pozicija drugi špic i bočni. Moramo da se prilagođavamo, ali postižemo golove i ide dobro. Odlučićemo za finale na kojoj će poziciji ko igrati, ne samo Marković“.

Be the first to comment on "CRNO-BELI U PROBLEMU: Partizan OSLABLJEN u večitom derbiju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*