RASTANAK NA POMOLU: Ova trojica fudbalera skoro sigurno napuštaju Partizan!

grobari-partizan-skenderbeg-skenderbeu-pfc-navijaci-huligani-europa-league-Partizanovi stranci
FOTO: Sport Extra

Fudbalere Partizana naredne sezone očekuje takmičenje u Ligi konferencija.

Crno-beli će imati imperativ učešća u grupnoj fazi, nakon što su u tekućoj sezoni eliminisani od Šarlora u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Partizan će sigurno doživeti određenu rekonstrukciju tima, biće i odlazaka, ali i dolazaka.

Ovo puta posvetićemo se samo odlascima iz Humske i to onim najverovatnijim.

Trojica fudbalera na leto maltene sigurno napuštaju Partizan. Prvi je Svetozar Marković koji se vraća u matični Olimpijakos, pošto crno-beli nemaju pravo da otkupe njegov ugovor. Iako klub iz Humske pokušava da nađe neko rešenje sa Olimpijakosom, izvesno je da Marković od leta neće nositi dres crno-belih.

Na izlaznim vratima je i Žan Kristof Bajbek. Francuz je u Partizan stigao kao veliko pojačanje i zamena za Umara Sadika, ali je njegovo dovođenje bila jedna od većih grešaka sportskog sektora. Bajbek je veći deo sezone proveo povređen, a uspeo je da postigne samo jedan gol u zvaničnim mečevima. Trener Stanojević je početkom prolećnog dela prvenstva već najavio da Partizan planira da dovede novog napadača ovog leta, pa će nesrećni Francuz morati u potragu za novim klubom.

Poslednji na ovoj listi je Maki Banjak. Kamerunski reprezentativac je u nastavku prvenstva odigrao samo meč protiv Javora u Ivanjici. Bivši fudbaler Olimpije uopšte nije uspeo da se nametne treneru Stanojeviću, a na ruku mu nisu išle ni fantastične partije Igora Vujačića i Svete Markovića. Partizan će zbog pravila o strancima najverovatnije pokušati da ga proda ovog leta, a u Humskoj se nadaju da bi Banjak mogao da im donese pristojno obeštećenje.

Naravno, osim njih trojice Partizan bi mogli da napuste još neki igrači, ali uz dobre ponude, koje će zadovoljiti i njih, ali i crno-bele.

Be the first to comment on "RASTANAK NA POMOLU: Ova trojica fudbalera skoro sigurno napuštaju Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*