RASTANAK NA LETO: Zvezda PRODAJE standardnog vezistu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je pobedom nad Partizanom u 164. večitom derbiju došla na korak od osvajanja nove šampionske titule.

Na Marakani nas očekuje veoma uzbuvljivo transfer leto.

Kao što smo prvi objavili, Aleksandar Dragović će od leta biti novi fudbaler Crvene zvezde i imaće rekordnu platu u srpskom fudbalu.

Pored njega, crveno-beli će pokušati da dovedu i Aleksandra Prijovića, što neće bit nimalo jeftin zadatak. Naravno, osim njih dvojice očekuju se još neka pojačanja pred kvalifikacije za LŠ.

Sve to puno košta, pa će crveno-beli morati i da prodaju neke fudbalere kako bi uspeli da isfinansiraju sve svoje poduhvate na transfer pijaci.

Prvi koji bi mogao da napusti Zvezdu, pored Miloša Degeneka, jeste Njegoš Petrović.

FOTO: FK Crvena zvezda

On od naredne sezone više neće spadati u tzv. „bonus“ igrače, samim tim njegova bitnost u timu Crvene zvezde biće svedena na minimum. Već nekoliko prelaznih rokova se pričalo o interesovanju pojedinih evropskih klubova za Zvezdinog vezistu, a naredno leto biće prava prilika da srpski šampion zaradi njegovom prodajom.

Trenutna vrednost Petrovića na Transfermarketu iznosi 2.500.000 evra, a ugovor sa Zvezdom ističe mu tek 2023. godine, pa će crveno-beli njegovom potencijalnom prodajom zaraditi finu sumu novca.

Podsetimo, u leto 2020. godine za Petrovića je bio zainteresovan Sporting koji je nudio 4.000.000 evra za mladog vezistu.

Petrović je ove sezone odigrao 39 mečeva u svim takmičenjima i postigao je jedan pogodak.

Be the first to comment on "RASTANAK NA LETO: Zvezda PRODAJE standardnog vezistu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*