MATOVIĆ SAOPŠTIO DOBRE VESTI: Partizan pojačan protiv Mege!

FOTO: KK Partizan

Košarkaše Partizana u nedelju očekuje beogradski derbi protiv ekipe Mege u Hali sportova na Novom Beogradu.

Pred ovaj meč, trener crno-belih, Aleksandar Matović, potvrdio je da se Erik Mika oporavio, a da će se na Radeta Zagorca sačekati još malo.

„Igramo utakmicu protiv protivnika koji je ove godine napravio dosta dobrih pobeda i nalazi se u vrhu tabele. Iizgubili su praktično šansu za plej-of u poslednjem kolu, tim koji je izuzetno talentovan, fantastično selektiran, fantastično trče, odlične su atlete. Sa druge strane, tim u kome se tačno zna ko šta radi, fantastično postavljena igra gde se tačno zna šta rade visoki igrači, šta rade spoljni igrači. U ovom momentu imaćemo težak zadatak da praktično pariramo, prvenstveno, njihovom trčanju sa jedne strane, sa druge strane u nekim stvarima koje se tiču ofanzivnog skoka. Posle utakmice sa Mornarom odmarali smo Mozlija, pošto je on do tada odradio samo jedan trening. Danas je nakon pauze odradio prvi trening, kao i Erik Mika. Rade Zagorac još uvek ne, mislim da ćemo tek neke informacije imati sledeće nedelje što se njega tiče”, rekao je strateg Partizana.

Krilni centar Partizana Rašon Tomas želi pobedu.

„Biće ovo važna utakmica za nas. Oni su talentovan tim koji ima dobre igrače. Imaju jako dobre mlade igrače i moramo ih usporiti ukoliko želimo da pobedimo.“

Be the first to comment on "MATOVIĆ SAOPŠTIO DOBRE VESTI: Partizan pojačan protiv Mege!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*