DELIJE SU OVO ČEKALE: Milojević saopštio DOBRE vesti uoči gostovanja Pazaru!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u 11. kolu Superlige Srbije u nedelju od 17 sati gostuju trenutno prvoj ekipi u prvenstvu, Novom Pazaru.

Crveno-beli imaju dve utakmice i bod manje od narednog rivala, a u poslednjih nekoliko utakmica su bez pobede.

Sa druge strane Pazarcima ide sjajno, vezali su sedam trijumfa i uživaju na vodećem mestu.


Pred ovaj susret, očekivanja je izneo i trener ekipe iz Ljutice Bogdana, Miloš Milojević.

– Motiv je uvek tu, a igrači su shvatili da smo na dobrom putu što se tiče igre i samo nam fali rezultat. Za to nam je potreban isti ili bolji odnos, jer idemo na gostovanje ekipi koja je u dobroj formi i na vrhu tabele. Zato, ništa sem dobrog odnosa, bolje igre i veće efikasnosti nam ne preostaje. Oni imaju sjajnu ofanzivnu tranciziju, kompaktni su, poletni po bokovima, imaju odličan prekid. Generalno, tu je dosta dobrih pojedinaca za ovaj nivo takmičenja. Osećaju se dobro u sistemu koji je posložio i uigrao kolega Gaćinović. Sigurni su, kao što rekoh i uigrani i to je njihova prednost, ali verujem u nas, naš kvalitet i ono što radimo. Verujem da sa dobrim odnosom uz maksimalno zalaganje možemo do pobede u Novom Pazaru – naveo je na početku obraćanja Milojević.

Dotakao se i aktuelnog igračkog kadra pred ovaj susret i doneo lepe vesti u vidu povratka Mirka Ivanića treninzima.

– Ivanić je počeo da trenira sa ekipom, a videćemo na današnjem treningu da li je spreman ili nije. Međutim, postoji velika šansa da zaigra. Što se Srnića tiče, on je profesionalac i momak koji je dosta toga dao Zvezdi. Voli klub, hteo je najbolje, ali desi se nesmotrenost i nepažnja. Nekad vas protivnik „upeca“ u trenutku manjeg fokusa. Međutim, i on i Katai su profesionalci i ne sumnjam da će izaći jači iz toga – kazao je Milojević, pa istakao da problema u izboru sastava neće biti:

– Videćemo još kada je reč o taktici, ali razmišljam o nekim varijantama šta je najbolje. Moramo da zadržimo naš intenzitet i ono što hoćemo da radimo. Konkretno, imamo tri najbolja štopera u ligi, i ‘žrtva’ je da Eraković igra na desnom beku. Zato moramo da igramo sa tri štopera ili da ih rotiramo, pritom imamo još dva dobra centralna beka u Pankovu i Lekoviću. Bez obzira šta je moja želja što se tiče sistema igre, zadatak je da igramo sa najboljim igračima i da im napravimo sistem u kom se dobro osećaju. Naravno da postoji mogućnost i da neko od mlađih počne, ali nismo u poziciji da delimo igrače po godinama. Zadatak je da nađemo 11 ili 16 koji su u najboljoj formi, a rezultat je trenutno prioritet. Doduše stalno je akcenat na rezultatu, ali sad najviše. Treba nam ekipa koja je spremna da pobedi Novi Pazar i donese tri boda u Beograd.


Be the first to comment on "DELIJE SU OVO ČEKALE: Milojević saopštio DOBRE vesti uoči gostovanja Pazaru!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*