POSLEDNJA OPOMENA: Ova dva fudbalera Zvezde se nalaze na tankom ledu!

“Ono što je trebalo da se vidi, videlo se. Ima dosta stvari koje treba da se bace sa strane. Svaki minut je dokazivanje, da se pokaže ko jeste, a ko nije za Zvezdu, ali to su neke naše stvari o kojima ćemo pričati unutra, između sebe”, izjavio je trener crveno-belih pred kamerom TV Arena Sport nakon utakmice protiv lučanske Mladosti.

Crvena zvezda je posle preokreta deklasirala Mladost sa 4:1, ali Stanković nije bio zadovoljan zalaganjem pojedinih igrača.

Kako prenosi Mozzart sport, reč je o Ričardu Odadi i Željku Gavriću, koji su dobili priliku na jučerašnjem meču i očigledno da nisi zadovoljili trenera crveno-belih.

Crvena zvezda nije klub koji može mnogo da čeka igrača i svima je jasno da pomenuta dvojica moraju da podignu nivo igre ukoliko žele da se zadrže u klubu. Odada je došao iz Grafičara u zimskom prelaznom roku, odigrao je nekoliko utakmica, međutim, nije odigrao na potrebnom nivou. Kada je reč o Gavriću, on nikako da ostvari kontinuitet i konstantno igra po principu toplo-hladno.

Mada je u poslednje vreme sve češće hladno. Imao je izlet protiv Voždovca, kada je postigao gol, ali ponovo je podbacio protiv Mladosti. Videćmo koliko će Stanković imati strpljejna.

Be the first to comment on "POSLEDNJA OPOMENA: Ova dva fudbalera Zvezde se nalaze na tankom ledu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*