LETEĆE PERJE NA MARAKANI: Stanković ljut na pojedince i pored pobede

Dejan Stanković
FOTO: FK Crvena zvezda

Ponovo je Crvena zvezda morala da juri zaostatak, ali je ovog puta protiv Mladosti iz Lučana to učinila nikad lakše.

Za dva minuta postigla je dva gola, a za ukupno tri za šest u finišu prvog poluvremena kojima je pokazala bes Lučancima i rešila susret.

Do kraja je rezultat narastao do 4:1 i tako je završen susret 28. kola Linglong Superlige Srbije.

„Ono što je trebalo da se vidi – videlo se. Ima dosta stvari koje treba da se baci sa strane“, rekao je trener Zvezde Dejan Stanković posle utakmice za TV Arena Sport.

„Svaki minut u Zvezdi je dokazivanje, svako pokaže da li jeste ili nije za Zvezdu. Bitan mi je bio rezultat i da ovu seriju od 11 utakmica završimo kako smo želeli, nemam šta da zamerim momcima, idu na zasluženi odmor – konačno“.

Stanković se raduje dvonedeljnoj pauzi.

„Odmor dolazi u fenomenalnom trenutku, svaka čast momcima, više je to izgledalo lepo i efikasno, ali nekada ne mogu da idem preko nerealnih stvari da na 3:0 ideš da se pokidaš. Ovo je lep put“.

Trener Lučanaca Darko Rakočević ponadao se nakon gola Saše Jovanovića da bi njegov tim mogao nešto više od poraza, ali to nije bilo realno ove večeri.

„Mi uopšte nismo bili tako loši, probali smo da ugrozimo Zvezdu iz kontri, ali kad primite onako tri gola za 6-7 minuta… Probali smo da se vratimo, ali njihov kvalitet se pokazao. Pauzu ćemo iskoristiti da se okrenemo mečevima na kojima moramo da uzmemo neke bodove“, rekao je trener Mladosti

Be the first to comment on "LETEĆE PERJE NA MARAKANI: Stanković ljut na pojedince i pored pobede"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*