DELIJE SPREČILE TRANSFER: Sjajni levi bek zbog navijača nije došao u Zvezdu!

Navijači Crvene zvezde imaju veliki uticaj na dešavanja u samom klubu.

Nedavno je zaustavljen transfer Veljka Birmančevića na Marakanu, jer su mu Delije zamerile što je bio omladinac Partizana, a sada Sportski žurnal otkriva da to nije jedini takav primer u poslednje dve godine.

Navodi se da je Mladenović 2019. godine bio blizu transfera u Zvezdu, ali je ta priča zaustavljena i on je ostao u Lehiji. Potom je prošlog leta prešao u Legiju iz Varšave, a trenutno je jedan od srpskih igrača koji su u najboljoj formi. Ove sezone je za Legiju odigrao 28 mečeva u svim takmičenjima i postigao sedam golova, uz 10 asistencija.

Ovaj 29-godišnji Čačanin je igrao za Zvezdu od decembra 2011. do novembra 2013. godine. Oprostio se međutim od crveno-belih na neslavan način, na sudu je dobio raskid ugovora, pošto mu je Zvezda dugovala nekoliko plata.

– Najvatreniji navijači ne gledaju blagonaklono na novo angažovanje momaka koji su u prvom mandatu otišli raskidom ugovora na štetu kluba. U leto 2019. godine bilo je priče da bi Zvezda i Mladenović mogli ponovo da ostvare saradnju, ali nema dileme da je stav “delija” oko fudbalera otišlih tužbom protiv kluba imao efekta da rukovodstvo ne krene u ofanzivu – navodi se u tekstu Žurnala.

Be the first to comment on "DELIJE SPREČILE TRANSFER: Sjajni levi bek zbog navijača nije došao u Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*