BURA PRED DERBI U PODGORICI: Bokan se obratio Čoviću i Zvezdi!

FOTO: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde u narednom kolu gostuju Budućnosti u Podgorici u derbiju ABA lige koji će najverovatnije odlučiti ko će biti prvi na kraju regularnog dela takmičenja.

Predsednik Budućnosti Dragan Bokan rekao je za „BhBasket.ba“ da će Podgoričani učiniti sve da kreiraju atmosferu u „Morači“ u kojoj će savladati Crvenu zvezdu u predstojećem derbiju ABA lige.

Bokan je imao zanimljiv komentar i na konstataciju čelnika crveno-belih Nebojše Čovića da okršaj Budućnosti i Zvezde „nije derbi“.

Bokan je najpre upitan za mogućnost da klub sa Malog Kalemegdana dobije licencu od Evrolige.

– Što se tiče toga, ne bih komentarisao. Uvek se tako dešava pred veliki derbi. U ABA ligi je svaki svaki meč koji odlučuje timove za prva četiri mesta derbi, a posebno kada se radi o borbi za prvo mesto. Te stvari su neozbiljne, ne doprinose dobroj energiji, prema tome ne želim da odgovorim na to pitanje – kazao je Bokan.

Predsednik „plavih“ se potom osvrnuo na Čovićeve reči.

– Morate to da pitate gospodina Čovića, ipak je on najstariji učesnik košarke u regionu. Dugo godina je na čelnim pozicijama kluba. Ja imam suprotno mišljenje, siguran sam da je to derbi. Sve ćemo da uradimo da napravimo ambijent, da naši igrači daju maksimum i pokušaju da pobede Crvenu zvezdu. To smo uspeli u prvom delu u Beogradu i zbog toga možemo da se nadamo, bez obzira na to što je Zvezda evroligaški tim i klub za svako poštovanje – zaključio je Dragan Bokan, a on je izrazio i velika očekivanja od nastupa Crnogoraca u finišu Evrokupa.

Budućnost će ugostiti Crvenu zvezdu u nedelju od 20 časova u prestonici Crne Gore.

Be the first to comment on "BURA PRED DERBI U PODGORICI: Bokan se obratio Čoviću i Zvezdi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*