STATISTIKA JE REKLA SVOJE: Evo ko je uz Gobeljića bio NAJGORI fudbaler Zvezde u Milanu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Prošao je Milan „na mišiće“ u narednu fazu Lige Evrope nakon dva remija sa Crvenom zvezdom. Srpski šampion odigrao je na San Siru najbolju utakmicu u poslednjoj deceniji, a najbolji u timu Dejana Stankovića bili su Degenek i Ivanić.

Prema statističkim podacima aplikacije „Instat“ Mirko Ivanić i Miloš Degenek bili su najbolji u sastavu Zvezde. 

Reprezentativac Australije, kako se u žargonu kaže, stavio je u džep Rafaela Leaa, Zlatana Ibrahimovića i Anta Rebića. Deegnek je skupio čak 349 indesknih poena, od 11 duela dobio je 10, bio impresivan i kada je reč o startovima na loptu 3/3.

Pored njega oduševio je Mirko Ivanić koji je od deset pokušaja imao čak šest uspešnih driblinga. Najviše su podbacili Marko Gobeljić koji je skrivio penal i dobio crveni karton. Pored njega Dijego Falčineli odgraio je jednu od najslabijih partija od kako nosi crveno-beli dres pošto je dobi samo jedan od 11 vazdušnih duela. 

Dobru utakmicu odigrali su Seku Sanogo i Gelor Kanga koji su kobinovali 135 dodavanja, Gabonac je od 46 pokušaja 37 puta pronašao saigrače, ali je imao i sedam izgubljenih lopti.

Bilo kako bilo, Zvezda je odigrala iznad svojih mogućnosti na San Siru i zaslužila da prođe dalje, ali nije bilo dovoljno sreće za Dejana Stankovića i njegove momke. 

Be the first to comment on "STATISTIKA JE REKLA SVOJE: Evo ko je uz Gobeljića bio NAJGORI fudbaler Zvezde u Milanu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*