NIŠTA NE KRIJE: Stanković otkrio koga dovodi u Zvezdu!

Dejan Stanković-Dejan Stankovic-Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde, Dejan Stanković govorio je za klupsku televiziju pred početak priprema. Stanković se dotakao i najnovijeg pojačanja Aksela Bakajoka.

–  Zadovoljan sam igračkim kadrom koji imamo. Došao je Bakajoko koji je brz i dobar igrač, može da napravi razliku, s obzirom na to kako igramo. Radimo na dovođenju još jednog ofanzivca i to je to, ostatkom tima sam zadovoljan. Timskim radim sa direktorima Terzićem i Mrkelom i trudimo se da donosimo odluke koje su najbolje za Crvenu zvezdu – rekao je Dejan Stanković. 

Strateg crveno-belih dotakao se i situacije sa Aleksandrom Kataijem. 

–  On će danas izaći sa nama na teren, ali će ostati u Beogradu na daljem oporavku. Očekujemo da se priključi u februaru, a što se datuma tiče i predviđanja tog tipa, još uvek ne znamo. Moramo da vidimo sa doktorima sve to, ali sam zadovoljan kako teče oporavak i svi zajedno smo optimisti.

Bakajoko nije jedini novajlija među crveno-belima ovog januar, tu su još dva fudbalera koja su došla iz Grafičara. 

– Možemo da napredujemo u svakom segmentu. Imam grupu igrača u kojoj svi žele da rade i uče. Mnogo smo utakmica odigrali tokom jeseni, ponekad je i umor učinio svoje, kako mentalni, tako i fizički. Nekada nismo delovali brilijantno, ali se videla ideja, zahtev i to kako smo želeli da izgledamo. Insistiraćemo na brzoj tranziciji na proleće i na razbijanju defanzivnog bloka. Tako Crvena zvezda mora da razmišlja, a uverili smo se u to kako nas ekipe dočekuju. Nijedan protivnik na Marakani, pa ni u gostima, sem možda dve ekipe nije izašao napadački protiv nas – podvukao je Stanković i za kraj rekao da je gotovo tek „prvo poluvreme“.

Be the first to comment on "NIŠTA NE KRIJE: Stanković otkrio koga dovodi u Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*