ĐURĐEVIĆ OTKRIO: Mažić je pomogao meni i Leonardu pred derbi sa Zvezdom!

Bivši napadač Partizana Uroš Đurđević otkrio je za „Večernje novosti“ zanimljiv detalj iz sezone 2016/2017, kada su crno-beli pod vođstvom sadašnjeg trenera moskovske Lokomotive Marka Nikolića osvojili poslednju „duplu krunu“.

„Đuka“ je istakao kako je Milorad Mažić posavetovao Leonarda i njega da pripaze na svoje ponašanje, tokom poluvremena jednog meča, kako ne bi zaradili isključenje koje bi značilo automatsku suspenziju za „večiti derbi“ protiv Crvene zvezde. 

– Mažić je pozvao Leonarda i mene u svoju svlačionicu pre susreta – rekao je Đurđević. – Rekao nam je da pripazimo na ponašanje, ružne gestikulacije i slično, jer smo obojica imali kartone i pretila je suspenzija, koja bi značila izostanak sa duela sa Zvezdom. Tokom utakmice su mi u ušima odzvanjale Mažićeve reči – prisetio se Đurđević.

Srpski centarfor nije želeo da precizira na kojoj utakmici se odigrao susret sa Mažićem, ali je izneo pohvalu na račun našeg proslavljenog sudije.

 – Bilo je teško, ali smo Leo i ja emocije uspeli u sebi da zadržimo. A Mažić je potvrdio da je veliki gospodin i čovek – zaključio je Đurđević.

Be the first to comment on "ĐURĐEVIĆ OTKRIO: Mažić je pomogao meni i Leonardu pred derbi sa Zvezdom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*