RADONJIĆ NAJAVIO: Zvezda naredne nedelje dobija POJAČANJE!

FOTO: KK Igokea

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić upisao je drugu pobedu u trećem meču po povratku na Mali Kalemegdan.

Crveno-beli su u 13. kolu ABA lige savladali Zadar rezultatom 81:66 i makar na kratko se vratili na čelo tabele regionalnog takmičenja.

„Moram da pohvalim ekipu Zadra koja se borila uprkos teškoj situaciji u kojoj se nalaze zbog korone. Mi smo osvojili nove bodove, nastavljamo sa radom i pripremamo se za sledeći meč. Nadam se da ćemo u toku sledeće nedelje imati još nekog igrača na treningu, ali to još uvek nije sigurno. Mislim da nije vreme ni za brigu ni za radovanje kada je naša igra u pitanju“, istakao je Radonjić, a na pitanje da li će biti promena u timu u narednom periodu on je odgovorio:

„U ovom trenutku bih samo voleo kada bismo imali više igrača na treningu, a kada bi bili svi to bi bilo još lakše za dodatne analize“, dodao je trener Zvezde.

Pomoćni trener Zadrana Ivan Perinčić je bio zadovoljan partijom oslabljenog tima, čiji prvi trener Veljko Mršić je nedavno završio u bolnici zbog koronavirusa.

„Čestitke Zvezdi na zasluženoj pobedi, ipak oni igraju takmičenje koje je teže za dve stepenice i to se vidi. Nama je ova utakmica došla u najnezgodnijem periodu zbog toga što su nam trener i dva vrlo bitna igrača zaraženi koronom. Bili smo u samoizolaciji i teško je nakon tri kolektivna treninga igrati sa Zvezdom. Ja sam jako zadovoljan i ponosan na momke kako su odradili većinu meča, ali je kvalitet crveno-belih u nekoliko momenata bio presudan, poput kraja druge četvrtine kada su sa tri trojke prelomili utakmicu. Vidi se da su i oni glavom na utakmicama Evrolige“, rekao je Periničić i dodao:

„Veljko Mršić je bolje iako je u jednom momentu bila teška situacija. Mi se okrećemo drugim stvarima jer nismo imali veliki pritisak da igramo na rezultat protiv ovako dobre ekipe“, istakao je Periničić.

Be the first to comment on "RADONJIĆ NAJAVIO: Zvezda naredne nedelje dobija POJAČANJE!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*