U HUMSKOJ MISLE NA BUDUĆNOST: Od ove trojice igrača Partizan očekuje da budu nosioci igre!

FOTO: FK Partizan

Partizan se već priprema, ne samo za narednu polusezonu, već i za narednu sezonu.

Crno-beli su ovog proleća imali povremeno problema sa bonus igračima, pa ovog puta ne žele sebe da dovedu u sličnnu situaciju. Zbog toga u Humskoj već prate trojicu potencijalnih bonus igrača.

Prvi od njih je Slobodan Stanojlović, koji je debitovao kod Sava Miloševića, posle čega je prosleđen na kaljenje u Teleoptik. Iza sebe ima sjajnu polusezonu, odigrao je 19 mečeva i postigao čak 14 golova, pa je očekivano najbolji strelac tima. Za nekoliko dana napuniće 19 golova, te ga svakako očekuje svetla budućnost. Igra na pozicijama levog i desnog krila.

Drugi na ovoj listi je Savo Arambašić. On se trenutno nalazi na pozajmici u Metalcu, u kojem šansu dobija sa klupe, ali je i pored toga uspeo da postigne tri gola u Superligi Srbije. Odigrao je 10 mečeva i ukupno 128 minuta. I njemu je tek 19 godina, a u Humskoj se nadaju da bi mogao da postane napadač za budućnost.

I za kraj, Ivan Milosavljević. Igra na pociziji centralnog i zadnjeg veznog, ugovorom je vezan za Voždovac, ali Partizan ima opciju da ga besplatno vrati u Humsku, pa od naredne prodaje podeli obeštećenje sa Voždovcem. Milosavljević ima sjajnu polusezonu iza sebe. Odigrao je 18 mečeva, postigao dva gola i upisao pet asistencija. On je malo stariji od prethodne dvojice, i ima 20 godina, ali je u ovom trenutku sigurno najspremniji za obaveze u prvom timu Partizana.

Naravno, pored ove trojice crno-beli imaju još gomilu mladih igrača od kojih očekuju velike stvari, pa ćemo videti ko će od njih dobiti šansu da obuče crno-beli dres.

Be the first to comment on "U HUMSKOJ MISLE NA BUDUĆNOST: Od ove trojice igrača Partizan očekuje da budu nosioci igre!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*