PAKAO ČEKA CRNO-BELE: Partizan u narednih mesec dana ima nezapamćen raspored u ABA ligi!

FOTO: FK Partizan

Košarkaši Partizana pobedom nad Megom ostali su u trci za plasman među četiri najbolje ekipe ABA lige.

Ipak, problem za crno-bele je što prava na kiks skoro i da nemaju, a sledi im pakleni raspored u kojem će šest od narednih sedam mečeva u regionalnom takmičenju igrati u gostima. Na to treba da se dodaju i mečevi u Francuskoj i Italiji u okviru Evrokupa. Zaista, težak period čeka momke Saše Filipovskog.

Niz kreće 19. decembra gostovanjem Krki, a sedam dana kasnije zakazan je duel sa Primorskom. Ipak, postoji velika šansa da Partizan ovaj duel dobije za zelenim stolom, pošto se slovenački tim nalazi na korak od istupanja iz lige.

Prvu utakmicu u Novoj godini crno-beli će odigrati 3. januara protiv Splita, a pet dana kasnije gostovaće velikom dužniku, Borcu iz Čačka. Posle duela sa Čačanima uslediće i najteži meč u ovom rasporedu protiv Budućnosti u Podgorici.

Tek 23. januara Partizan će odigrati naredni meč na svom terenu i to protiv FMP-a, a sedam dana kasnije tačku na ovaj niz staviće gostovanje direktnom konkurentu u borbi za mesto među četiri najbolja tima, ekipi Cedevita Olimpije.

Partizan je veliki favorit protiv svih timova osim Budućnosti i Cedevite, ali će mu najveći problem biti brojna putovanja po regionu.

Raspored Partizana

19. decembar: Krka – Partizan

26. decembar: Primorska – Partizan

3. januar: Split – Partizan

9. januar: Borac – Partizan

16. januar: Budućnost – Partizan

23. januar: Partizan – FMP

30. januar: Cedevita Olimpija – Partizan

Be the first to comment on "PAKAO ČEKA CRNO-BELE: Partizan u narednih mesec dana ima nezapamćen raspored u ABA ligi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*