DA LI ĆE GA STANKOVIĆ POSLUŠATI? Falčineli preporučio beka Zvezdi!

Mirko Ivanić-Digeo Falćineli-Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde, Dijego Falčineli, bio je gost klupske emisije na Jutjub kanalu “Zvezdaši pitaju”. On je odgovarao na pitanja navijača, koje je dobio na Tviteru, a dao je nekoliko zanimljivih odgovora.

Svakako je najzanimljivije bilo pitanje sa kojim od bivših saigrača iz dosadašnje karijere bi najviše voleo da sarađuje u Crvenoj zvezdi. Falćineli je tu, posle kraćeg razmišljanja, predložio Zvezdi da angažuje Aleandra Rosija, desnog beka Peruđe.

On ima 33 godine, a pre Peruđe je igrao za Romu, Kjevo, Livorno, Sijenu, Parmu, Sasuolo, Fjorentinu, Đenovu, Frozinone i Krotone. Dakle, iza njega je bogata karijera u italijanskom fudbalu. Ove sezone je odigrao 14 utakmica i postigao jedan gol, uz dve asistencije. Ugovor mu ističe na leto.

– Iz najskorijeg perioda voleo bih da dođe Aleandro Rosi, koji je bivši igrač Rome. Često se čujemo i možda bi on došao. Nikad se ne zna šta će biti u budućnosti – rekao je Falčineli.

On je u ovoj emisiji razgovarao na brojne teme, od fudbalskih do pice i majoneza. Priznao je i da su mu Srpkinje lepše od Italijanki. Najbolje je zato da odgledate celu emisiju sami.

Be the first to comment on "DA LI ĆE GA STANKOVIĆ POSLUŠATI? Falčineli preporučio beka Zvezdi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*