STANKOVIĆ TRLJA RUKE: Zvezdi OTVOREN put ka presudna tri boda!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Midtjilanda naredne nedelje dolaze u Beograd na revanš sa Crvenom zvezdom.

Trener Midtjilanda Bo Henriksen ima veliki kadrovskih problema, i pitanje je u kakvom će sastavu stići na megdan Crvenoj zvezdi.

U Beogradu sigurno neće biti veziste Rafaela Onjedike, koji je suspendovan zbog parnih kartona. Pored njega i drugu utakmicu sa Zvezdom propustiće najbolji napadač kluba Žunior Brumado.


Danijel Hog je zaradio povredu u meču sa Sonderijskom i pitanje je da li će biti spreman za duel sa Zvezdom u glavnom gradu Srbije.

Pored ovih izostanak očekuje se i povratak u tim defanzivca Žuninja, koji je u meču sa Bragom zaradio crveni karton, pa nije mogao da igra na utakmici sa crveno-belima u Herningu.

Neizvesni za duel sa Zvezdom su Kajuste, Maroni i Dalsgard, ali trener Midtjilanda Bo Henriksen nada se da će oni, ipak, biti spremni za dolazak u Beograd.

– Kajuste, Maroni i Henrik Dalsgard bi trebalo da budu potpuno spremni naredne nedelje. Ukoliko bude kako očekujemo imaćemo više igrača na raspolaganju nego do sad i nego neki naši rivali. Iako još nisu u potpunosti spremni, nadamo se da će vrlo brzo biti.

Duel Crvena zvezda Midjiland zakazan je za 4. novembra u Beogradu sa početkom od 21 čas.

 


Be the first to comment on "STANKOVIĆ TRLJA RUKE: Zvezdi OTVOREN put ka presudna tri boda!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*