NAJNOVIJA INOFRMACIJA: Evo šta će biti sa AO!

Kako trenutno stvari stoje Australijen open, prvi grend slem u sezoni, na kom trofej brani Novak Đoković, trebalo bi da bude održan u planiranom terminu od 18.januara.

Pre nekoliko dana pojavila se informacija da bi prvi grend slem u godini mogao da se igra na proleće iako je običaj da bude održan u januaru.

Australijski mediji najavljuju da bi grend slem koji se održava u Melburnu mogao da bude pomeren za jednu do dve nedelje. Ministar sporta države Viktorije, Martin Pakula oglasio se tim povodom i ulio nadu da će Novak Đoković u odgovarajuće vreme braniti titulu.

 I dalje sam siguran da ćemo održati Australijan open i to početkom godine. Postoji mogućnost da turnir bude odložen za sedmicu ili dve, ali veća je verovatnoća kraći vremenski period – izjavio je Pakula.

PROČITAJTE JOŠ:  NIJE MOGAO DA ĆUTI: Novak poslao ZAHTEVE organizatorima AO!

Juniorsko takmičenje je odloženo, a razmatra se i otkazivanje. Teniseri i teniserke će verovatno po dolasku u Australiju moratu u karantin, pa se zbog toga i razmatra o pomerunju takmičenja za nedelju ili dve. Takođe, igrači će tokom izolacije moći da treniraju, ali će imati stalnu policijski pratnju.

Be the first to comment on "NAJNOVIJA INOFRMACIJA: Evo šta će biti sa AO!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*