DIRLJIV GOVOR NOLETA: Đoković posle poraza rasplakao Srbiju emotivnim rečima o Amfilohiju!

Favorit broj 1.... Novak Đoković

Novak Đoković je upravo doživeo najubedljiviji poraz u karijeri od Lorenca Sonega sa 6:2, 6:1, a nakon susreta je govorio iz srca.

Reči najboljeg tenisera sveta o smrti mitropolita Amfilohija rasplakale su Srbiju. Ostavljamo vam da sami uživate u dirljivom obraćanju:

– Jako tužan da za pravoslavlje, Amilohije je bio veliki borac za pravoslavlje i neko ko je bio zvezda vodilja sa srpsku pravoslavnu crkvu i srpski narod u Crnoj Gori. Imao sam tu čast da ga upoznam i neko vreme provedem pored njega i osetim tu neverovatnu energiju koju je on posedova. Iako on fizički više nije među nama, on će duhovno biti među nama dugi niz godina, a mi mu toliko dugujemo da se sećamo njega i da ga sa osmehom pominjemu i budemo mu zahvalni za sve ono što je uradio, pogotovo u poslednje vreme. On je bio odvažan kada su se dešavale te stvari vezane sa SPC i pokazao je narodu kako se čuva kulturno nasleđe i naša duhovna baština – rekao je Novak na konferenciji za medije.

PROČITAJTE JOŠ:  EMOTIVNO I POTRESNO: Ovako se Novak oprostio od Maradone (FOTO)

Zanimalo je novinare i to koliko je ta tužna vest uticala na njegovu današnju igru.

– I nije mi se igralo, ali nije toliko da zbog toga ne mogu da igram. Generalno mi se nije igralo, samo sam došao da odradim ono zbog čega sam ovde došao. Vraćam se sada u Srbiju da budem sa porodicom i da se što bolje spremim za London – zaključio je Nole.

Be the first to comment on "DIRLJIV GOVOR NOLETA: Đoković posle poraza rasplakao Srbiju emotivnim rečima o Amfilohiju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*