NE ODUSTAJU: Po svaku cenu hoće novog napadača

Juventus po svaku cenu želi novog napadača u svojim redovima, a nakon što su stopirani pregovori oko dovođenja Edina Džeka i Luisa Suareza, Satra dama se ponovo okrenula Edinsonu Kavaniju, sa kojim su obnovljeni pregovori. Kako javlja dobro upućeni Đanluka di Marcio, Džeko u ovom trenutku nije dostupan Juventusu jer Roma ne može da pronađe adekvatnu zamenu za iskusnog napdača, a slična je situacija i sa Suarezom, koji još uvek nije pronašao zajedničku reč sa Barselonom oko raskida saradnje.

Kavani je vrlo atraktivna opcija za mnogobrojne evropske velikane, ali Urugvajac maksimalno želi da iskoristi trenutnu situaciju na tržištu i nedostatak slobodnih golgetera, pa da to adekvatno naplati. Zbog toga je i propao već viđeni prelazak u Benfiku, od koje je zahtevao 10.000.000 evra po sezoni i 5.000.000 evra za sam potpis. Orlovi su bili vrlo ambiciozni u pregovorima, ali to nisu uspeli da iskoriste.

Ostaje da se vidi da li će uspeti Juventus, koji je već precrtao Gonzala Iguaina i neophodna mu je prava devetka. Kavani ima 33 godine, ali je gladan golova. Nedavno se rastao sa Pari Sen Žermenom, pa sada želi da potpiše praktično poslednji veliki ugovor u karijeri. Deluje da će uspeti u tome.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "NE ODUSTAJU: Po svaku cenu hoće novog napadača"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*