DA LI JE ON REŠENJE PARTIZANOVIH MUKA? Milošević planira novu rokadu u odbrani!

Fudbaleri Partizana upisali su dva uzastopna trijumfa bez primljenog gola, ali odbrana crno-belih je i dalje daleko najslabiji deo tima.

Trener crno-belih Savo Milošević na duelima sa Javorom (4:0) i Radnikom (2:0) izveo je štoperski tandem Uroš Vitas/Maki Banjak, a nesigurnost je bila vidljiva i u Humskoj i u Surdulici.

Banjak je na prve dve utakmice bio veoma siguran i čini se da će biti veliko pojačanje za Partizan. Milošević razmišlja da ga upari sa Aleksandrom Šćekićem.

 Crnogorski as je poznat po odličnom kvarenju igre rivala, ima dobar osećaj za postavljanje, a crno-beli bi sa njim u poslednjoj liniji dobili dodatan kvalitet u prenosu lopte na protivničku polovinu i organizaciji igre.

Vitas često greši, a to je bilo vidljivo i u Surdulici, kada se desilo pravo čudo što klub iz Humske nije primio pogodak u prvih 15-ak minuta igre. I Ivanjičani su u Beogradu imali svoje šanse, pa se postavlja pitanje da li bi Šćekić mogao kvalitetno da pokrije poziciju koja toliko „škripi“ u timu. Na taj način bi se otvorio prostor za Bibrasa Natha u vezi, u tandemu sa Šćekićem, a od stranaca bi se na klupu mogli preseliti Sejduba Suma ili Takuma Asano.

Naredni meč u okviru 5. kola Superlige Srbije na programu je već u subotu kada na stadion Partizana stiže Inđija, a s obzirom na start evropskih kvalifikacija za Miloševića bi bilo dobro da raspolaže sa što više opcija u odbrani.

Be the first to comment on "DA LI JE ON REŠENJE PARTIZANOVIH MUKA? Milošević planira novu rokadu u odbrani!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*