CRVRNA ZVEZDA: Garsija se vraća u Aris

FOTO: FK Crvena zvezda

Mateo Garsija se vraća u Aris! Niti se Argentincu ostaje u Crvenoj zvezdi, niti ga trener Dejan Stanković ima u ozbiljnim planovima za narednu sezonu, pa je rastanak izvestan..
Ostalo je da se definišu detalji transfera u solunski klub, najverovatnije po ceni od 1,6 miliona evra i 30 odsto od naredne prodaje.

Na taj način Crvena zvezda neće biti, u prostoj računici, u velikom gubitku u odnosu na plaćeno za angažovanje Garsije minulog leta (obeštećenje 2,2 miliona evra).

Ali, pitanje je koliko će procenti biti naplativi, jer uveliko se priča da je Aris platežno sposoban da dovede ljubimca navijača samo zato što iza kompletnog posla stoji Olimpijakos.

Arisova računica je u činjenici da će za sledeću sezonu da ima u timu momka koji je kao pozajmljen fudbaler od Las Palmasa u takmičarskoj 2018/19. bio ubedljivo najbolji u timu i privukao pažnju Crvene zvezde i Olimpijakosa.

Borbu za potpis dobio je srpski klub, a sada najtrofejniji grčki želi da ga ima na listi potencijalnih sigurnih pojačanja za takmičarsku 2021/22…

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!


Be the first to comment on "CRVRNA ZVEZDA: Garsija se vraća u Aris"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*