ŠAMARANJE U RESTORANU KOJI NE RADI OD 2014: Pokušaj po već utvrđenom scenariju

savo-milosevic-partizan-trener

Nije bilo maltretiranja i prebijanja trenera Partizana Save Miloševića od strane navijača sa južne tribine, a još manje je moglo to da se dogodi tokom pandemije u prepunom restoranu na stadionu u Humskoj, koji je zatvoren poslednjih šest godina.

Ovo je zaključak donet na osnovu reakcija koje su uputili čelnici crno-belih zbog spekulacije o navodnim batinama koje je Milošević pretrpeo pre mesec dana.

Predsednik Partizana Milorad Vučelić nije mnogo trošio reči, samo je kratko poručio:

– Potpuna laž!!!

Za razliku od njega potpredsednik crno-belih Vladimir Vuletić podsetio je na nekoliko slučajeva iz bliže i dalje prošlosti u kojima su Partizan, kao i trener Milošević bili deo različitih manipulacija:

 Tabloidni modus operandi je prvo Sava Miloševića odselio u Birmingem a Vuka Rašovića doselio iz Dubajia, a kada to zamešateljstvo pred buduće utakmice Kupa Srbije nije prošlo, onda je Sava pretukao u prepunom stadionskom restoranu, usred višednevne aprilske koronske zabrane kretanja, koji inače i ne radi od 2014. godine – rekao je Vuletić i kao još jedan primer naveo slučaj iz 2016. godine kada su Partizan u medijima izbacili iz UEFA takmičenja:

– To je isti metod koji je, primera radi, 2016. godine izmaštao postojanje Larsa Kristofera Olafsona, nepostojećeg portparola UEFA, koji je tada „izbacio Partizan iz UEFA takmičenja“. Onoliko koliko postoji Lars, toliko postoji i pun restoran u doba korone i kafanski obračuni trenera i navijača – rekao je Vuletić.

„Ta priča traje već mesec i po dana i ja sam se trudio da ne pričam o budalaštinama i izmišljotinama. Nemam ni vremena da se bavim tim stvarima. Doveden sam praktično u situaciju da ne mogu a da ne reagujem. Pošto su ti ljudi insistirali do kraja da izazovu moju reakciju, to će i dobiti. Nisam pogođen ničim. Svako ko je hteo da proveri u kakvom sam stanju mogao je da to proveri. Jasno je da je ovo smišljena priča par dana pred početak prvenstva da se destabilizuju i klub i ja i navijači. Mislim da je to instruirano. Neke medije ne mogu da svrstam u novinare. Te ljude ne mogu da svrstam u novinare. To je običan ljudski šljam koji zarad ličnih interesa gaze po drugima. Mene to nije poremetilo, ali sam morao deci da objašnjavam šta se dešava. Pretpostavljam da rade za one koji im naređuju. Poruka je da se bave sobom. Nemam strah od njih, niti su me poremetili. Ja radim tako. Ovo je meni poruka da oni koji su ovo sve organizovali žele da pokažu moć da mogu sve. Ali ja vidim njihovu slabost i strah od Partizana koji je stabilan i koji je jak i dobro radi. Eto toliko“, poručio je Savo Milošević.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!


Be the first to comment on "ŠAMARANJE U RESTORANU KOJI NE RADI OD 2014: Pokušaj po već utvrđenom scenariju"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*