GOLMANI NAPUŠTAJU VEČITE: Ko će pre do Radunovića

Iako, prelazni rok u Evropi, još uvek nije počeo pojedini klubovi već sad sklapaju mozaik za narednu sezonu

Večiti rivali, Crvena zvezda i Partizan, pikirali su istog novajliju – golmana Atalante na pozajmici u Veroni, Borisa Radunovića.

Sportski direktor Zvezde, Mitar Mrkela, i nezvanični čelnik sportsko sektora Partizana, Ivica Iliev, polako planiraju da se zahvale Milanu Borjanu (32) i Vladimir Stojkoviću (36), što su pokazali prethodnih dana kontaktima sa emisarima Atalante.

Povoljna okolnost za miran rastanak sa reprezentativnim čuvarima mreže je potencijalno pojavljivanje izdašne ponude klubova iz Azije, u narednom periodu.

Sa druge strane, Radunović (24) bi dobio priliku da u kontinuitetu brani gol u seniorskoj konkurenciji u elitnom rangu, u Super ligu, u kojoj se već dokazao u dresu Rada.

Redovan u Seriji B bio je u Avelinu (31), Salernitani (36) i Kremoneze (10 utakmica). Za sad je za Atalantu koja ga je angažovala 2015. godine branio samo jednom i to u pobedi na gostovanju Đenovi (2:1), dok još uvek čeka na debi u Veroni, na četvrtoj pozajmici iz bergamskog kluba, sa kojim ima ugovor do 30. juna 2022.

Dužina ugovora sa Atalantom, verovatno bi uticala da Radunovića jedan od večitih rivala angažuje na pozajmicu, posle čega bi usledio dogovor o otkupu kompletnog ugovora potencijalnog reprezentativca A tima Srbije, ali i Crne Gore.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "GOLMANI NAPUŠTAJU VEČITE: Ko će pre do Radunovića"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*