NIJE SVE TAKO CRNO: Fenomenalne vesti za večite!

FOTO: FK Partizan

Crvena zvezda je poražena na Ajbroksu od Glazgov Rendžersa (0:3), pošto su joj poništena čak tri gola, dok je Partizan uprkos vođstvu protiv Fejenorda (2:1) doživeo brodolom u duelu sa holandskim velikanom rezultatom 2:5.

I pored „duplog poraza“, Srbija je ostala na 32.875 bodova, ispred Ukrajine sa 31,800, Belgija ima 30,600, a Švajcarska 29,675 bodova.

Sjajna vet za večite i ostale srpske klubove je da Ukrajinci više nemaju predstavnika u Evropi i ne mogu da napreduju, belgijski Gent je doživeo poraz protiv PAOK-a, dok je ista sudbina zadesila i švajcarskog predstavnika Bazel koji je poražen na Velodromu od Olimpika iz Marselja.


Ispred Srbije u generalnom plasmanu je Rusija, koja je ostala bez svih predstavnika zbog ratnog stanja u Ukrajini, ali su u ovom trenutku male šanse da prestignemo Zbornaju na listi.

Daleko važnije je da će Srbija sasvim sigurno imati učesnika u grupnoj fazi Lige šampiona u sezoni 2023/24, a ta činjenica može da se obori samo ako pre toga „ušati pehar“ osvoji klub koji nije uspeo da taj plasman izbori kroz prvenstvo u svojoj državi.


Be the first to comment on "NIJE SVE TAKO CRNO: Fenomenalne vesti za večite!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*