SLOBODAN KOVAČ: Na specijalnom zadatku

FOTO: CEV

Kako je planirano, prvi strateg “plavih”, treniraće onlajn sa momcima do kraja maja
Slobodan Kovač, selektor “zlatnih” seniora Srbije sa EP 2019. godine držaće onlajn treninge iz kragujevačke dvorane “Jezero”. Uz Bobu, reprezentativcima naše zemlje, kako bi ostali u što boljoj formi, pomagaće i Radivoje Radaković, kondicioni trener i asistent Kovača u stručnom štabu.

Kako je planirano, prvi strateg “plavih”, treniraće sa momcima do kraja maja.

Po prekidu potom i zvaničnom završetku Lige u Poljskoj, sada već bivši trener poljskog Jastržebskog vratio se u Srbiju. Kovač je ispoštovao maksimalno mere samoizolacije, i od starta, ovaj rođeni Gradištanac, boravi u Kragujevcu.

S obzirom da je zbog pandemije koronavirusa agenda za reprezentativno leto ostala prazna i da je konačna odluka da se Liga nacija u kojoj je trebalo da igraju Orlovi i ove sezone, otkazana i pomerena za narednu godinu, Kovač nije hteo da sedi skrštenih ruku. Naprotiv.

Poznat kao veliki radnik, ovaj stručnjak je prvo održao onlajn predavanje na temu „Analitička obrada i statistička analiza igre protivničkog tehničara“ na ideju Udruženja odbojkaških trenera Srbije i Odbojkaškog saveza Srbije, potom i zajedno sa svojim saradnikom, statističarom Milanom Simojlovićem i novo namenjeno trenerima iz Grčke.

Sada je „zlatni“ Boba prionuo na rad sa svojim pulenima iz reprezentacije, koji će prvo naredno takmičenje imati 2021. već pomenutu Ligu nacija, koja bi trebalo da počne između 7. i 11 . maja.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete uciniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!

Be the first to comment on "SLOBODAN KOVAČ: Na specijalnom zadatku"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*