PARTIZAN: Novi stari vezista iz Engleske

FOTO: FK Partizan

Danilo Pantić treći put u Humskoj! Kako prenosi „Mozzart sport“ pouzdani vezista na korak je od povratka na crno-belu stranu Topčiderskog brda. Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije je prva meta trenera Sava Miloševića u predstojećem prelaznom roku, a najvažnije je da postoji obostrana dobra volja da posao ozvaniči. Što se tiče povratka u Humsku, čak 95 odsto posla između kluba i Pantića je završeno, pa se očekuje da odmah po okončanju aktuelne sezone Pantić potpiše za Partizan.

Dokaz da Pantić želi promenu je i izbor novog menadžera. Njega će ubuduće zastupati agencija “Internacional sports ofis”.

To je obelodanio uz sliku sa direktorom te agencije Darkom Ristićem.

Pantić je važio za veoma talentovanog fudbalera, ali su mu menadžeri vodili karijeru u lošem smeru.

Još 2015. godine je posredstvom Falija Ramadanija i Pinija Zahavija “pobegao” iz Partizana i kao slobodan igrač potpisao za Čelsi.

Na Stamford Bridžu nikada nije dobio šansu. Umesto toga je bio na pozajmicama u Viteseu, Ekselzioru, Partizanu i Fehervaru.

Ugovor sa Čelsijem mu napokon ističe na leto 2021. godine i tada će da bude slobodan u izboru kluba.

Pantić je posle raskida saradnje sa čelnicima Videotona bez angažmana do kraja sezone.

Mađari su zimus raskinuli dogovor o pozajmici sa Čelsijem.

Imajući u vidu da menadžer Frenk Lampard ne računa ozbiljno na momka iz „klase 1996“ otvorio se prostor za reakciju Partizana koji će pokušati da dobije igrača koji poznaje prilike u ovdašnjem fudbalu.

U prethodna dva „mandata“ u crno-belom dresu Danilo Pantić je osvojio dve titule i dve duple krune, dva puta je dolazio na pozajmicu i sad konačno moze da parafira višegodišnji ugovor, koji bi trebalo da bude potpisan do juna 2023. godine.

Pošto se očekuje rastanak sa Sejdubom Sumom, za koga je puno zainteresovanih ekipa, Pantić bi bio prirodna zamena za Gvinejca.

Danilo Pantić je upisao u svim takmičenjima 115 utakmica za Partizan, a postigao je 15 pogodaka i zabeležio 19 asistencija.

Izvor Mozzart sport



Be the first to comment on "PARTIZAN: Novi stari vezista iz Engleske"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*