REŠETAO MREŽE U CRVENO-BELOM, A SAD GA ŽELE CRNO-BELI: Partizan pronašao napadača!

Fudbalski klub Partizan odlučio je da u ovom prelaznom roku neće angažovati inostrana pojačanja, ali su domaći igrači još uvek u igri za crno-beli dres. Jedan od njih je i Bojan Matić, napadač Vojvodine.

Naime, kako saznaje „Mozzartsport“ uprava Partizana razmatra mogućnost angažovanja odličnog napadača koji je predvodio Novosađane tokom jeseni. Na 18 superligaških mečeva Matić je devet puta pogađao protivničku mrežu i kandidovao se za dres Partizana.

Još tokom letnjeg prelaznog roka iskusni golgeter rođen u Zrenjaninu pominjao se kao želja Partizanovog stručnog štaba. Vojvodina je odlučila da ga zadrži, što je bio odličan potez.

Bojan Matić je ugovorom vezan za Vojvodinu do 2021. godine, pa će Novosađani moći da računaju na obeštećenje u slučaju da uđu u završnu rundu pregovora sa Partizanom.

Takođe, kako saznaje isti izvor Matić jeste ozbiljan kandidat za novog Partizanovog špica, ali ne i jedini. I dalje je u fokusu Nikola Petković iz Javora, kao i još jedan napadač čije ime, za sada, u Humskoj vešto kriju.

Be the first to comment on "REŠETAO MREŽE U CRVENO-BELOM, A SAD GA ŽELE CRNO-BELI: Partizan pronašao napadača!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*