CRNO-BELI NAPRAVILI REZ: Partizan ne računa na napadača!

Partizan
FOTO: FK Partizan

Trener Partizana Aleksandar Stanojević prokomentarisao je timsku formu pred početak Superlige Srbije.

Partizan je odradio pripreme u Sloveniji punom parom. Prvi duel u Superligi Srbije je protiv Proletera iz Slane bare u Novom Sadu:

– Prva utakmica je svakako teška. Igramo u Novom Sadu, da vidimo gde smo i šta smo radili. Svi su uglavnom spremni. Imamo sitnih povreda, kao na primer Terzić, Obradović koji je dobio udarac i moraće da pauzira. Holender je kasnije došao. Potpuno spremni ulazimo u prvenstvo – naveo je Stanojević.


Strateg crno-belih je prokomentarisao i uvođenje VAR-a u Superligu Srbije:

 Ako imate čistu nameru, vama VAR i nije potreban. Može i da vam odmogne, sve je do ljudi, oni kontrolišu situaciju. Nemam sad informacije da li će VAR biti od početak i na kojim stadionima. Sigurno će dovesti do korektnijeg stanja. Do sada nismo imali problema sa odlukama, nadam se da neće u naredoj biti išta drastično.

– Holender i Suma nisu spremni. Holender je nešto bolji, bio je u takmičarskom rimtu, ali Suma je van konkurencije.

Vratio se talentovani Danilo Pantić i odmah pokazao volju i želju za dokazivanjem. Traži mu se mesto:

 Ne bih mu stavljao teret posle priprema. Pustićemo da ide sovjim tokom, znate da sam ja neko ko nađe mesto onom ko radi nešto dobro.

Što se tiče omladinaca, tu se situacija menja u odnosu na prošlu godinu, pošto je svoju poziciju u timu izgubio Nikola Štulić:

– Štulić bi trebalo da ide na pozajmicu, Milovanović se izborio ispred njega. Subotić je prevazišao omladinsku konkurenciju, trebalo bi da se oproba u seniorskoj, da napreduje. Tri mlada igrača ostaju s nama, dobijaće šansu.


Be the first to comment on "CRNO-BELI NAPRAVILI REZ: Partizan ne računa na napadača!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*