VAZURA SLAVI ANDRIJIN KRAH: Direktor Partizana isprozivao Živkovića!

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura iskoristio je priliku da uputi otrovne strelice ka Andriji Živkoviću, koji muku muči u ekipi Benfike.

Informacija da Benfika više ne računa na Živkovića i da ga je stavila na transfer listu za januarski prelazni rok, u neku ruku je izazvala osmeh na lice direktoru Partizana Milošu Vazuri i on to ne krije.

„I dalje vraćamo dugove zbog tog transfera! Dužni smo još oko 500.000 evra. Bolna je to tema za mene. Drago mi je što ni Benfika nije zadovoljna Živkovićem, ispada da Partizan nije prošao najgore. Znao sam da će Portugalci imati problema i evo – imaju ih. Znam da su za njega date velike pare, želim mu sve najbolje u karijeri“ – rekao je Vazura novinarima na promociji klupskog kalendara za 2020. godinu.

Na pitanje šta bi se dogodilo kada bi, teoretski, trener Milošević zatražio da se Živković vrati u klub, Vazura je rekao:

„Šta kaže stručni štab – tako će i biti. U tom slučaju, seli bismo da se dogovorimo, ali s obzirom na to kako je otišao…“

Benfika otpisala Srbe!

Podestio je generalni direktor Partizana i koji je ukupni saldo za klub posle Živkovićevog odlaska.

„Partizan je pretrpeo ogromnu štetu, ukupno je morao da plati 3.000.000 evra. Hvala tim ljudima koji su odlagali naplatu, mogli su da nam pre dve godine uzmu sve pare, ali su pokazali razumevanje. Osim toga, interes Partizana je da gura svoju decu, da im diže vrednost. Uz to, imamo na tim pozicijama Asana, Tošića, Markovića, koji će na proleće biti najveće pojačanje ekipe, s njim ćemo izgledati 20 odsto bolje“ – zaključio je Miloš Vazura.

Be the first to comment on "VAZURA SLAVI ANDRIJIN KRAH: Direktor Partizana isprozivao Živkovića!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*