MILOŠEVIĆ: Sadik i Suma ostaju

Afrički ples na crno-beloj strani Topčiderskog brda se nastavalja. Umar Sadik i Sejduba Suma ostaju u Partizanu. I ne samo da ostaju, nego će potpisati ugovore, koji će ih trajni vezati za Humsku 1.

Ideju prisutnu još od letos, kad je tokom priprema u Sloveniji postalo jasno da će njih dvojica predstavljati udarnu iglui osvajača Kupa Srbije, pred realizaciju je doveo Savo Milošević, obradovavši Grobare informacijom da su i pozajmljeni napadač Rome i Gvinejac blizu nastavka saradnje sa Parnim valjkom.
Sadik ostaje u Partizanu i od juna. Suma ostaje u Partizanu i do juna i od juna„, u dve rečenice sublimirao je šef stručnog štaba crno-belih status dvojice igrača koji su pokrenuli igru njegovog tima poslednjih nekoliko meseci.

Štaviše, da nisu u pitanju samo želje, već da se vuku konktretni potezi postalo je jasno posle obrazloženja budućnosti Umara Sadika, kog je Roma poslala na pozajmicu u Beograd do kraja sezone.
Što se tiče Sadika, nema potrebe da se bilo šta radi. U našim rukama je opcija (da potpiše, op. au) na tri godine posle juna i mi ćemo je iskoristiti. Ne zavisi od Rome, nego od nas“.

Za razliku od SadikaSejdubi Sumi ugovor ističe na leto, postojao je rizik da ga Partizan izgubi već tokom zime ili da nekadašnji prvotimac Slovana dogovori saradnju sa drugim klubom, međutim, i on je raspoložen da ostane u Srbiji.
Kad je u pitanju Suma, razgovarali smo, zatim sam pričao i sa ljudima iz kluba, saglasili smo se oko svega, u narednim danima će će to učiniti i direktor i predsednik, a sam Sejduba je lično rekao da nema ništa protiv da ostane. Verujem da nećemo imati problema oko novog ugovora„, dopunio je Savo Milošević.

Be the first to comment on "MILOŠEVIĆ: Sadik i Suma ostaju"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*