DVA LICA ZVEZDE: Crveno-beli pobedili NEUGODNI Voždovac, sumnjiv gol Marina

Fudbaleri Crvene zvezde prevazišli su krizu nakon ubedjivog poraza od Bajerna u Ligi šampiona. Nešto teže nego što se očekivalo, ali crveno-beli su uspeli da savladaju Voždovac u 18. kolu Superlige Srbije sa 2:0 (0:0), strelci su bili Marko Marin i El Fardu Ben.

Strelac za izabranike Vladana Milojevića bio je kapiten Marko Marin, nakon sjajne akcije crveno-belih. Međutim očigledno je da je pogodak bio postignut iz ofsajd pozicije, pošto je Marin bio ispred defanzivaca Voždovca u trenutku kada je dobio loptu od Tomanea. Ipak, pomoćni sudija nije ništa signalizirao, te je Šegrt pokazao na centar.

Zvezda je pokazala dva lica, pošto je prvo poluvreme praktično bila bez ozbiljnije prilike za gol.

Prvo poluvreme na stadionu Rajko Mitić proteklo je bez većih šansi. Gotovo uspavanka u prvih 45 minuta, gosti su čak postigli pogodak, ali je sudija Šegrt poništio zbog faula nad defanzivcem Zvezde.

U drugom delu Crvena zvezda je krenula znatno ofanzivnije i borbenije. Kao da je to bila druga ekipa u odnosu na onu iz prvog poluvremena. Golman „zmajeva“ Ilić sprečavao je svim silama domaće da postignu gol. Međutim, u 60. minutu odbrana Voždovca je kapitulirala, strelac je bio Marko Marin, koji je krunisao odličnu akciju svojih saigrača.

Do drugog gola crveno-beli stigli su u poslednjim sekundama utakmice. Strelac je bio El Fardu Ben.

U narednom kolu koje se igra u sredu 4. decembra, Crvena zvezda gostuje Mladosti, dok Voždovac dočekuje Radnički iz Niša.

Be the first to comment on ""

Leave a comment

Your email address will not be published.


*