GOSTOVALI ČAROBNJACI I VIDELI MAGIJU JOKIĆA Trener Meloun SPREČIO našeg asa da dođe do ličnog rekorda!

Denver ne spušta gas! Nagetsi su u utorak na sredu uveče savladali Vašington Vizardse sa 117: 104 na domaćem parketu, a Nikola Jokić je još jednom čarobnjacima objasnio ko zapravo drži magiju u malom prstu.

Presudna je bez svake sumnje bila druga četvrtina nakon koje su Nagetsi imali i plus 17 (64:47), a našem asu je tada postalo jasno da se do kraja meča neće preterano trošiti. Naime, meč je obeležila i mala igra oko njegovog ličnog rekorda po broju skokova.

Do poluvremena je imao već 12 (lični rekord 21) i mnogi navijači su se nadali da će dodatno popraviti statistkiku znajući da je pobeda već upisana. Ipak, ostao je kratak za jedan poen, pre svega jer je igrao tek 24 minuta, odnosno nije igrao uopšte poslednju deonicu i dva minuta treće.

Teško da bilo ko mari za to, kada je bilo bitno da se srpski centar dobro odmori pred seriju jakih mečeva koji čekaju Denver. Jokić je uspeo da upiše osam poena (4/8 šut iz igre), te pet asistencija, a neke su zaista bile primer košarkaške magije:

Be the first to comment on "GOSTOVALI ČAROBNJACI I VIDELI MAGIJU JOKIĆA Trener Meloun SPREČIO našeg asa da dođe do ličnog rekorda!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*