BORJAN BEZ DLAKE NA JEZIKU O PRLJAVOM VEŠU ZVEZDE! „Neki ovde igraju samo za pare, uplaše se od PUBLIKE!“

Milan Borjan je protiv Bajerna branio sve što se braniti moglo, nažalost takvih situacija nije bilo mnogo u visokom porazu. Nakon meča je bez dlake na jeziku ocenio igru šampiona Srbije u duelu sa najboljim timom Nemačke.

Istakao je da ideje stručnog štaba na terenu ne uspevaju da iznesu i da se iz grešaka primaju golovi.

– Ništa, realno treba da se pogledamo u oči, mnogo je teško pričati, treba da se pogledamo u oči i da vidimo da mi nismo za ovo takmičenje. Da budemo realni. Da budemo realni, nedopustivo je da svaku utakmicu primimo mnogo golova, a mnogo slabo igramo. Ono što stručni štab traži to ne uradimo na terenu i sve kroz naše greške primamo golove i svaku utakmicu završimo sa po četiri, pet golova. Za mene je mnogo teško. Ne mogu da pričam za ostale, ali meni je lično mnogo teško i žao mi je što sav ovaj narod koji dođe da nas podrži ne zaslužuje ovakve rezultate, zaslužuje mnogo više. I šta ćemo, ide život dalje – rekao je Borjan posle meča.

Istakao je da klub i navijači ovo nisu zaslužili.

– Mnogo mi je teško, jer na ovakvim utakmicama treba da uživaš, da igraš za grb, ne igraš ovde za pare. Ovde igraš za grb i ove ljude koji dođu na stadion. Mnogo je teško, treba da analiziramo sve, kažemo jedni drugima šta mislimo i vidimo kako da se vratimo na staze uspeha. Zvezda ovo ne zaslužuje. Iskreno. Ne zaslužuje, ja se prvi izvinjavam navijačima zbog ubedljivih poraza – dodao je Zvezdin golman.

Za proleće u Evropi je neophodan remi ili trijumf nad Olimpijakosom u Atini.

– Daćemo sve od sebe u Grčkoj da obezbedimo proleće u LE i vratimo osmehe i sreću i ljudima veru u nas, da smo mi ona prava Zvezda – rekao je Borjan.

Govorio je o izuzetnom kvalitetu timova u takmičenju, ali ne može da veruje da vidi strah u očima igrača.

– Iskreno ne znam šta da kažem. Dosta igrača je pre dve godine ovde bilo koji su igrali srcem, koji nisu igrali za pare i ne znam ja šta. Kad igraš srcem onda mnogo više daš, veću želju imaš i više doprinosiš. Ima dosta igrača koji ne znaju šta je Crvena zvezda, ali sve je to fudbal. Da budemo realni, da se pogledamo u oči, stvarno momci su vanzemaljci. Iz nedelje u nedelju, svaka tri, četiri dana igraju vrhunske utakmice pred mnogo ljudi i to. Kod nas imamo igrače koje možda pred ovolikom publikom uhvati i strah i protiv ovakvih fudbalera. Ali sve je to život i lekcija, treba da izađemo iz svega jači i da sa Olimpijakosom probamo da napravimo rezultat i igramo proleće u Evropi – završio je Borjan.

Be the first to comment on "BORJAN BEZ DLAKE NA JEZIKU O PRLJAVOM VEŠU ZVEZDE! „Neki ovde igraju samo za pare, uplaše se od PUBLIKE!“"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*