VELIKI PAD GA KOŠTAO POLUFINALA: Đoković dominirao, pa potpuno stao i doživeo poraz od Cicipasa!

Novak Đoković nije uspeo da se plasirao u polufinale Šangaja, pošto ga je posle velike borbe i tri seta pobedio Stefanos Cicipas.

Najbolji teniser sveta nije uspeo da odgovori na igru mladog Grka u drugom i trećem setu i on zasluženo dolazi do pobede – 3:6, 7:5, 6:3.

Cicipas će u borbi za finale igrati protiv Danila Medvedeva, koji je u dva seta savladao Fabija Fonjinija.

Srpski teniser furiozno je krenuo meč i posle samo sedam minuta igre na semaforu je bilo 3:0. Cicipas se nije snašao i činilo se da će Đoković lako doći do prvog gema.

Novak do kraja seta nije ispustio servis i uspeo je da ga dobije 6:3, međutim Cicipas je u nekoliko navrata najavio da će biti tvrd orah.

Na startu drugog seta gledali smo veliku borbu, a prvi do brejk prilike došao je mladi grčki teniser. Najbolji teniser sveta uspeo je da spasi dve uzastopne brejk lopte u šestom gemu, međutim to je bio pokazatelj da je Cicipas podigao nivo igre.

Grk nije dopustio nijednu brejk loptu Đokoviću, a onda je krajem seta uspeo da iskoristi pad koncentracije našeg igrača. Nole je odigrao nešto slabiji gem kod rezultata 5:6, Cicipas je prihvatio svaki poklon i stiže do izjednačenja (6:3, 5:7).

Treći set je doneo potpuno drugačiju sliku, naime umesto da Đoković diktira tempo, to je činio Grk. Napravio je brejk i relativno lako stigao do 4:1, u tom momentu je Novak bio u baš ozbiljnom problemu. Požar je trebalo brzo ugasiti ili bi on mogao da ga udalji sa turnira, a vremena sve manje… A Novak nije imao potrebnu aparaturu da se izbori sa tim, pa je Grk uspeo da prođe u polufinale. Nije iskoristio prvu i drugu, ali jeste treću meč loptu!

Be the first to comment on "VELIKI PAD GA KOŠTAO POLUFINALA: Đoković dominirao, pa potpuno stao i doživeo poraz od Cicipasa!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*