MILOŠEVIĆ ODUSTAO OD POTRAGE: Evo kako je Partizan ostao bez novog napadača!

Slobodan Rajković, velika Miloševićeva želja
FOTO: FK Partizan

Partizan je odustao od dovođenja napadača!

U Humskoj nisu uspeli da dovedu nekoliko imena koje su hteli, pre svega Niklasa Bentnera i Sejdua Dumbiju.

Bentner je odlučio da karijeru nastavi u svojoj Danskoj, gde će nositi dres Kopenhagena. Partizan mu je nudio više novca nego danski velikan, ali je bivši fudbaler Arsenala, ipak odlučio da odbije ponudu crno-belih. Ono što je zanimljivo jeste da je Bentnerov menadžer svom klijentu savetovao da karijeru nastavi u Partizanu, ali ni to nije ubedillo problematičnog Danca da potpiše ugovor sa klubom iz Humske.

Sa druge strane Sejdu Dumbija je još juče potpisao ugovor sa švajcarskim Sionom.

Spominjao se i Modibo Maiga, ali je trener Savo Milošević na kraju odlučio da odustane od dalje potrage za napadačem, pa će crno-beli do kraja ove polusezone u samom špicu imati samo Umara Sadika i Petra Gigića, a na toj poziciji moći će da se koristi i Takuma Asano.

 

View this post on Instagram

 

Finalni info poslednjeg dana prelaznog roka iz prve ruke: Odluka stručnog štaba i generalno sportskog sektora u Partizanu je da se posle odluke Niklasa Bendtnera da umesto u Partizan ode u svoju zemlju i potpiše za Kopenhagen i Dumbije da umesto Srbije, sa porodicom živi u Švajcarskoj, po svaku cenu ne dovodi pojačanje na poziciji napadača u ovom prelaznom roku. Izbor je bio jako sužen pre svega zahtevom da u obzir dolaze igrači kojima je ugovor istekao ili raskinut pre 30.juna, ne kasnije od toga, kao i činjenica da je u prelaznom roku već dovedena alternativa za Ožegovića u liku Petra Gigića, a da je Umar Sadik projektovani starter sa velikim potencijalom, a da je i Takuma Asano takođe veći deo karijere igrao kao klasični napadač, tako da je bez obzira na obezbeđeni budžet dovođenje špica bez potrebnog kvaliteta ili sa problematičnim ponašanjem, prosto nešto što nije bila opcija i ova odluka Save Miloševića je definitivna. Takođe, već pune dve godine traju pokušaji da se dovede Lazar Marković u Partizan, ali je on uporno odbijao sve pozive, tako da je ta opcija takođe otpala i od daljeg nagovaranja se potpuno odustalo. Nakon ostanka Strahinje Pavlovića u Partizanu, doneta je odluka da se dodatni štoper uopšte ne dovodi, tim pre što Dominik Dinga zbog lakše povrede nije imao priliku da igra, a doveden je kao kapiten omladinske reprezentacije Srbije i veliki potencijal srpskog fudbala. Dodatna pojačanja ovog rostera, biće realizovana u zimskom prelaznom roku, otišli su Rikardo i Ožegović, dovedeni Sadik, Asano, Natko, Gigić, Vujačić, Dinga, Pešukić, Brežančić i Lutovac, dok u prvom timu sada imamo pet ozbiljnih igrača iz omladinske škole predvođenih Filipom Stevanovićem… To je to što se tiče letnjeg prelaznog roka, na ovu temu nema više ništa da se doda, tim Partizana za ovu sezonu je kompletiran i više neće biti izmena… Definitivno smo jači nego prethodne sezone, koliko jači, videće se kada se ova ekipa u reprezentativnoj pauzi dodatno uigra… Napred Partizan!⚫️⚪️🙏🏻🔥💪🏻

A post shared by Željko Pantić (@zeljko_pantic) on

 

Be the first to comment on "MILOŠEVIĆ ODUSTAO OD POTRAGE: Evo kako je Partizan ostao bez novog napadača!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*