PREDSTAVLJEN VAN LA PARA: Evo šta je Holanđanin rekao o dolasku u Zvezdu!

FOTO: FK Crvena zvezda

Poslednje pojačanje u letnjem prelaznom roku za Crvenu zvezdu Radživ Van la Para predstavljen je danas u najtrofejnijem srpskom klubu gde je zadužio dres sa brojem 91.

Van la Para je dogovorio transfer u redove crveno-belih pola sata pre ponoći 31. avgusta, a danas se pojavio u Beogradu i zadužio dres sa brojem koji navijači ovog beogradskog kluba posebno vole.

Prvi utisci Holanđanina koji stiže iz Hadersfilda su više nego pozitivni, a kako je istakao za sajt kluba, jedva čeka da izađe na teren i da doprinos novim uspesima kluba.

– Uzbuđen sam zbog dolaska u Crvenu zvezdu. Znam da je ovo veliki klub sa bogatom istorijom koji ima sjajne navijače i siguran sam da ću pomoći ekipi da ostvari što bolje rezultate kako u Ligi šampiona, tako i u Superligi. Ovo je za mene novi izazov u karijeri, imam iskustvo igranja u nekim od najkvalitetnijih evropskim ligama i verujem da ću to moći da primenim u Srbiji. Jedva čekam da debitujem i osetim atmosferu koju prave navijači Crvene zvezde – rekao je Van La Para.

Holanđanin koji se najbolje snalazi na poziciji levokrilnog napdača i koji je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Midlzbrou je sa crveno-belima parafirao ugovor na tri godine, a u karijeri je bio član i Kaena, Herenvena, Vulverhemptona, Brajton i Houv Albiona.

Be the first to comment on "PREDSTAVLJEN VAN LA PARA: Evo šta je Holanđanin rekao o dolasku u Zvezdu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*